e-ticaret , hosting
Ana Sayfa | Hakkımızda | Site Haritası | Dostlarımız | İrtibat
Türkçe   English  
 
  E-Ticaret Domain/Hosting Web Tasarımı Ürünler Hizmetler Yazılım İş Ortaklığı Destek Bayi Bölümü
e-ticaret web dizayn hosting domain
  ARA        

 

 
Ürünler » Alisveris-tr

Alisveris-tr paketi internette kolay ve ekonomik bir şekilde mağaza açmak amacı ile tasarlanmıştır. Bir alışveriş sistemi için gerekli olan hemen hemen herşey bu pakette bir araya getirilmiştir. Bu paket ile sınırsız hosting alanı, sınırsız ürün grubu ve  sınırsız ürün eklenebilecek bir web sitesi, mail adresi ve hediye olarak firmaya ait bir domain ismi verilmektedir. Her pakette site tavsiye sistemi, haber üyeliği sistemi ve üyelere toplu mail gönderebilme özelliği ve onaylı ziyaretçi defteri modülleri ve sayaç mevcuttur. Yine her sitede bulunan irtibat bölümündeki form yardımıyla ziyaretçiler siteden firmaya ulaşabileceklerdir.


 

Yönetim bölümünden sitenin renginini değiştirmek, resim yüklemek , sayfa içeriklerini düzenlemek çok basit yapılabilecek işlemlerdir.


 

Ziyaretçiler siteden alışveriş yapabilmek için sisteme üye olacaklardır. Üyelik esnasında ziyaretçiye otomatik bir mail gönderilmekte ve bu mail ziyaretçi tarafından onaylandıktan sonra üyelik gerçekleşmektedir. Bütün bu güvenlik sistemleri, sepet işlemleri, sipariş takibi, ürün arama sistemi pakette mevcuttur.


 

Alisveris-tr genel sayfasında ürün arandığında ise firmanın ürünleri de ziyaretçilerin karşısına çıkacağından ürünlerin satış şansı çok fazla olmaktadır. Ayrıca Alisveris-tr nin ana sayfasında alisveris-tr paketi kullanan firmalar kategoriler altında listelenmektedir.


 

Alışveris-tr kullanmak isteyen firmalara mağazalarını düzenleyebilmeleri ve sistemi deneyebilmeleri için bir aylık ücretsiz deneme mağazası açılmaktadır.


 

Paketin satış fiyatı yıllık 200$ olup aylık 20$ şeklinde ödemek de mümkündür.

 

Detaylı bilgi istemek için tıklayınız


 

Kredi Kartına Taksit
Ürünler
ÖZEL NOTLAR
Master Card

Visa Card


eXTReMe Tracker