e-ticaret , hosting
Ana Sayfa | Hakkımızda | Site Haritası | Dostlarımız | İrtibat
Türkçe   English  
 
  E-Ticaret Domain/Hosting Web Tasarımı Ürünler Hizmetler Yazılım İş Ortaklığı Destek Bayi Bölümü
e-ticaret web dizayn hosting domain
  ARA        

 

 
Ürünler » Uyemax

İnternette web sitesi sahip olmak isteyen fakat bu işin ekonomik boyutlarından çekinen firmalar için günde bir gazete fiyatına web sitesine sahip olma fırsatı sunmak amacı ile tasarlanan bu paketler kişisel ve kurumsal olarak 2 farklı platformda sunulmaktadır.

 

Bu paket sayesinde hiçbir web bilgisine sahip olmadan word programında yazı yazar gibi web sitesi hazırlamak mümkündür. Paket içeriğinde sınırsız hosting alanı, sınırsız resim ekleyebilme, mail adresi ve hediye domain ismi, düzenlenebilir 4 ayrı sayfa bulunmaktadır.

 

Yönetim bölümünden sitenin renginini değiştirmek, resim yüklemek , sayfa içeriklerini düzenlemek çok basit yapılabilecek işlemlerdir. Her pakette site tavsiye sitemi, haber üyeliği sistemi ve üyelere toplu mail gönderebilme özelliği ve onaylı ziyaretçi defteri modülleri ve sayaç mevcuttur. Yine her sitede bulunan irtibat bölümündeki form yardımıyla ziyaretçiler siteden firmaya ulaşabileceklerdir.

 

Kişisel sitelere uyemax paketi, firmalara firmamax paketi verilmektedir. Yıllık sadece 50$ olan bu web paketleri internete ilk adımı gelişmiş bir web sitesi ile en ekonomik şekilde atmak isteyenler için özel biçilmiş bir kaftandır.

Kredi Kartına Taksit
Ürünler
ÖZEL NOTLAR
Master Card

Visa Card


eXTReMe Tracker